Гласът на руската пропаганда Мария Захарова обвини Туитър, Ютюб и западните

...
Гласът на руската пропаганда Мария Захарова обвини Туитър, Ютюб и западните
Коментари Харесай

Пропагандата в Кремъл обвини западните медии за съучастници в клането в Буча |

Гласът на съветската агитация Мария Захарова упрекна Туитър, Ютюб и западните медии за съучастници в трагедията в украинския град Буча.

Според говорителката на външното министерство в Москва " блокирайки истината и различната позиция ", те се станали съдружници на закононарушенията на киевския режим.

" На украинска територия просто безчинстват неонацисти. Руските военни вършат всичко допустимо да запазят цивилното население. Те не нанасят удари по цивилен обекти и всекидневно отварят филантропични коридори, с цел да могат хората да изоставен рисковите региони. Кевският режим, с поддръжката на европейските и американските си куратори, обстрелват със смъртоносно въоръжение обитаемоте места, унищожават личното си население и водят страната към същинска филантропична злополука. В последно време главно оръжие на украинските националисти са станали провокациите, дезинформациите и лъжливите постановки, които целят да обвинят Русия във военни закононарушения. Подобни незаконни спектакли преди няколко години наблюдавахме в Сирия. Но освен там и освен преди няколко години. На 3-и април светът стана очевидец на следващото престъление на киевския режим в град Буча. Там бе инсценирана незаконна инсценировка, все едно мирни поданици са били убити от съветски военнослужещи. Министерството на защитата на Русия след инспекция на данните излезе с в детайли опровергаване. До 30 март, докато Буча е под контрола на съветските военни и откакто те се отдръпват до 3-и април локалните хора свободно са се придвижвали. В Буча и близките обитаеми места съветските военни са раздали 452 тона филантропични помощи. За времето, в което Буча беше под съветски надзор, нито един локален гражданин не е потърпевш от насилствени дейности. Такава информация не е имало и няма. На 31 март кметът на Буча във видеообръщение удостоверява, че градът е изоставен от съветските военни и не споделя нито думичка за разстреляни цивилни жители. Гледайте видеото на този кмет преди да са го изтрили Туитър, Ютюб и другите забележителни американски платформи, които абсолютно се явяват съизвършител в тази незаконна акция. Не, не се майтапя! Разпространявайки фейкове и блокирайки истината, различната позиция, те се явяват съучастници на тази страшна покруса, която е вследствие на закононарушенията на киевския режим. Да, аз упреквам западните средства за всеобща информация и на първо място тези от Съединени американски щати не просто в разпространяване на подправени вести и дезинформация, а в съучастничество в закононарушение в град Буча. Вашите вестници, вашите малките екрани, вашите коментатори се явяват съучастници ", сподели тя.

Повече от изявлението от брифинга на Захарова вижте във видеото:


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР